Nyhet

Flight Plan ’24 – Green Light for Take-off: En konferens för framtidens hållbara flyg

Välkommen till Flight Plan ’24 – en banbrytande konferens som förenar både efterfrågan och utbud inom flygbranschen för en transformativ dialog. Konferensen hålls i på Donners Event i Visby, 12-13 november 2024.

Konferensen erbjuder möjlighet för offentlig och privat sektor att tillsammans driva utvecklingen framåt och utforska nya möjligheter inom hållbart flyg. Men Flight Plan ’24 är mer än en konferens. Det kommer att bli en gemenskapsdriven samling som syftar till att tänja på gränserna för vad som är möjligt inom området hållbar luftfart.

Konferensen, som arrangeras av Transportföretagen flyg tillsammans med Swedavia Visby Airport, Svenska Spel, Science Park Gotland och Region Gotland samlar ledande innovatörer och beslutsfattare från hela världen. Målet är att påskynda övergången till grönare lösningar inom regionalt flyg och forma framtidens luftfart.

Varför delta? På Flight Plan ’24 får du möjlighet att möta branschledare, visionärer och startups som alla har ett gemensamt mål: att driva på övergången till hållbart regionalt flyg. Med ett dynamiskt program som inkluderar inspirerande talare och interaktiva sessioner, får du insikter och verktyg för att agera i denna omställning.

I Visbys historiska miljö skapas även unika möjligheter att bygga meningsfulla relationer över bransch- och landsgränser. Med endast 300 tillgängliga platser är det viktigt att säkra din plats i tid och vara med och forma framtiden för hållbart flyg.

Anmäl dig här och bli en del av omvandlingen mot ett grönare flyg!

Länk till anmälningssidan