Nyhet

Persontrafik flyttar till 19–21 januari 2021

Nyhet

Sedan den 12 mars (och justerat den 29 mars) är allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare efter regeringsbeslut inte tillåtna i Sverige. Beslutet har fattats med stöd av ordningslagen på inrådan av Folkhälsomyndigheten och gäller tills vidare.

Även om förbudet inte har tidsbestämts kan vi idag konstatera att beslutet kommer att medföra hinder för genomförandet av Persontrafik den 20–22 oktober 2020.

Arrangörerna av Persontrafik har därför sett över möjligheterna att genomföra arrangemanget vid en senare tidpunkt. Ny tidpunkt för genomförande av Persontrafik har nu beslutats till den 19–21 januari 2021. Som utställare på Persontrafik behåller du din monterplats enligt din tidigare bokning på huvudsakligen samma villkor, med beaktande av pågående händelseutveckling.

Bekräfta din monterbokning och de Allmänna bokningsvillkoren för genomförandet 19–21 januari 2021 genom att maila Anders Rudestad på anders.rudestad@stockholmsmassan.se. I nedan länk hittar ni de Allmänna bokningsvillkoren. Vänligen bekräfta senast 24 augusti för att behålla din monterplats enligt din tidigare beställning.

Parterna som står bakom Persontrafik ser detta som en möjlighet att tillsammans med alla er utställare och andra branschaktörer ta ett gemensamt krafttag för att skapa en välbehövlig omstart för hela branschen i januari 2021.

Vi har en komplex situation med många inblandade som påverkas och vi får många frågor kring konsekvenser och åtgärder. Tack för er förståelse i denna situation.

Vänligen notera att det aktuella regeringsbeslutet utgör en force majeure-händelse enligt punkten 26 Allmänna villkor för Utställare. Detta innebär bl.a. att Svenska Mässan Gothia Towers AB åberopar befrielse från påföljd för sin oförmåga att fullfölja avtalet.

Hälsningar,
Teamet bakom Persontrafik