Pressmeddelande

Transportföretagen rekryterar Seth Örbrink som ny pressansvarig

Pressmeddelande

För att ytterligare öka transportnäringens synlighet värvar Transportföretagen Seth Örbrink som ny pressansvarig.

Seth Örbrink kommer närmast från tjänsten som pressansvarig på Kristdemokraternas parti- och riksdagskansli och nu senast under valrörelsen till EU-parlamentet var han pressansvarig hos Alice Teodorescu Måwe. Dessförinnan har han bland annat arbetat för partiet i Stockholms stadshus hos dåvarande äldre- och trygghetsborgarråd Erik Slottner, numera civilminister.

- Ökad synlighet för oss är viktigt i vårt påverkansarbete, både när det kommer till näringspolitik och kompetensförsörjning. Med Seth på plats får vi precis den profil vi har letat efter med ett stort kontaktnät bland journalister och i politiken. Seth har också stor erfarenhet av både det proaktiva och reaktiva pressarbetet, vilket inte minst är viktigt under kommande avtalsrörelse, säger Niclas Thorselius, kommunikationschef på Transportföretagen.

- Det ska bli mycket roligt att vara med och lyfta fram transportbranschens röst i debatten. En konkurrenskraftig transportnäring är en förutsättning för att Sverige ska fungera, samtidigt som man befinner sig i en spännande omställningsfas. Som samlingspunkt för branschen fyller Transportföretagen en mycket viktig funktion, säger Seth Örbrink. 

Seth Örbrink tillträdde sin tjänst den 19 augusti.